Bürkle TeleScoop

Bürkle TeleScoop
De TeleScoop is een veelzijdig bemonsteringssysteem met uitwisselbare hulpmiddelen voor een breed scala aan toepassingen. De hulpmiddelen kunnen worden bevestigd aan de telescopische stang door middel van een klikverbinding. Ideaal voor bemonstering uit baden, tanks, open water en nog veel meer. Bemonsteringsdiepten tot 6 meter kunnen worden bereikt met het verstelbare aluminium systeem. Afhankelijk van uw wensen, zijn er ook kleinere stangen verkrijgbaar die tot 1,20 meter reiken.
Er zijn diverse hulpmiddelen die op de telescopische stang kunnen worden bevestigd, hieronder een overzicht met de beschikbare hulpmiddelen:
  • Beker hoekig voor TeleScoop
  • Maatbeker PP voor TeleScoop   
  • Maatbeker RVS voor TeleScoop
  • Beker roestvrijstaal
  • Vangnet
Beker hoekig voor TeleScoop
Deze beker is aanpasbaar naar een andere vormen door de instelbare hoek die tot 90 graden gaat. Beker is gemaakt van Polypropeen. Verkrijgbaar in 600ml, 1000ml en 2000ml.
Maatbeker PP voor TeleScoop  
Deze beker beweegt zich automatisch naar een horizontale positie. Hierdoor wordt er minder gemorst. Geschikt voor diep en smalle schachten. Deze maatbeker is gemaakt van polypropeen. Verkrijgbaar in 600ml, 1000ml en 2000ml.Maatbeker RVS voor TeleScoop
Deze beker beweegt zich automatisch naar een horizontale positie. Hierdoor wordt er minder gemorst. Geschikt voor diep en smalle schachten. Gemaakt van roestvrijstaal en heeft een diameter van 130mm. Deze beker is verkrijgbaar in 1000ml.

Beker roestvrijstaal
Beker met schraper, inhoud is 1000ml. Ideaal voor poeder, korrels en modder. De beker is steriliseerbaar en gemaakt van roestvrijstaal. Verkrijgbaar in 1000ml.Vangnet voor diepte
Vanget voor het nemen van vaste en organische monsters uit water. Lengte bedraagt 190mm en breedte 430mm. De netdiepte is 250mm met een maaswijdte van 2-5mm. Voor meer informatie, klik hier.