Nieuwsberichten

Geplaatst op: 05-12-2023
Na zorgvuldige overweging hebben wij besloten om vanaf heden over te stappen van een commanditaire vennootschap (C.V.) naar een besloten vennootschap (B.V.) Wij zijn blij met onze keuze en willen u als relatie op het hart drukken dat er buiten het KVK-nummer en BTW-nummer niks verandert, en de werkzaamheden doorgaan zoals u van ons gewend bent.
 
Wij begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over deze overgang. Mocht u deze willen stellen kunt u altijd mailen naar adm@antonides.com of bellen naar 088 188 5500. 
Geplaatst op: 07-11-2023
Antonides gaat over naar een nieuw ERP-Pakket. Dat is hoognodig! Nu zijn we op zoek naar een nuchtere en professionele partner die ons kan helpen met de implementatie van Business Central in 2024. We werken graag samen met lokale partners. Kent u iemand die ons kan helpen, dan horen wij het graag!

info@antonides.com
Geplaatst op: 31-10-2023

Zoals u misschien al had gezien hebben wij een LinkedIn-pagina. Deze is vanaf nu ook actief. Wij willen u graag uitnodigen om een kijkje te nemen en ons te volgen. Hier vindt u de nieuwste nieuwtjes en meer. https://www.linkedin.com/company/antonides-cv